Vrijgezellendag Alpenfest
Vrijgezellendag Alpenfest

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.alpenfest.nl
Programma's
Catering
Locatie
Gastenboek
Kaart Alpenfest Doorn - Utrecht
Alpenfest Kamp
Alpenfest Kamp
Presentatie
Plattegrond
Foto's

Alpenfest Alpenfest Kamp
Op Landgoed Beukenrode tussen Doorn en Driebergen heeft Alpenfest een eigen outdoor locatie die wordt gedeeld met vier zusterbedrijven van de Bedrijfsuitjes Groep: Mipapo, Highland Events, Out-Doorn en Bounty Hunt.

Alpenfest Vlakbij Utrecht
Het Alpenfest Kamp ligt op een sfeervolle open plek midden in het bos van Landgoed Beukenrode dat deel uitmaakt van de Utrechtse Heuvelrug. Naast het kamp ligt het particuliere voetbalveld van Landgoed Beukenrode waarvan de bedrijfsuitjes Groep de hoofdgebruiker is. Het kamp ligt zeer centraal in midden Nederland, nabij de afslag Driebergen-Zeist aan de A12. Utrecht en Amersfoort zijn vlakbij.

Alpenfest Tenten
Op het Alpenfest Kamp staan 2 grote tenten met elk een zitcapaciteit van circa 100 personen. Ook is er een kleinere, zogenaamde boogtent die voornamelijk wordt gebruikt als kleedruimte. Alle tenten zijn voorzien van elektriciteit en verlichting. De tenten kunnen in enkele minuten tijd worden verwarmd zodat het er altijd aangenaam vertoeven is.

Alpenfest Sanitair, horeca, opslag
Alpenfest beschikt over eigen sanitair, een kantine-unit, een groot aantal opslagcontainers en een drietal gezellige vuurplaatsen. De dikke DAF YA328 uit 1956 en de DAF YA126 uit 1957 rijden beide niet meer maar staan ter decoratie opgesteld. Ze vormen een favoriete achtergrond voor groepsfoto's.

Alpenfest Vergaderen
Behalve voor bedrijfsuitjes is het Alpenfest Kamp ook voor andere doeleinden een zeer geschikte locatie. Veel van onze klanten combineren hun bedrijfsuitje met een vergadering, presentatie, bespreking, training, lezing of reünie.

Plattegrond Landgoed Beukenrode Doorn