Vrijgezellendag Alpenfest
Vrijgezellendag Alpenfest

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.alpenfest.nl
Programma's
Catering
Locatie
Gastenboek
Kaart Alpenfest Doorn - Utrecht
Oktoberfest

Alpenfest 18.00 - 18.25 uur | Herzlich willkommen! (Ontvangst)

Herzlich willkommen! (Ontvangst) Van harte welkom op het kamp van Alpenfest op Landgoed Beukenrode in Doorn. Bij aankomst krijgen de heren een originele Duitse-Oostenrijkse lederhose uitgereikt en worden de dames uitgedost als echte Dirndls. Op de achtergrond hoort u gezellige schlagermuziek. Het feest kan beginnen!

Alpenfest 18.25 - 18.30 uur | Ein Prosit der Gemütlichkeit!

Liebe Gäste! De bar is geopend. Alle drankjes zijn inbegrepen in de prijs van het arrangement. Naast Duits bier in een heuse Maßkrug (bierpul) is er ook bier in flesjes verkrijgbaar. Daarnaast is er natuurlijk volop wijn, frisdrank, vruchtendrank, mineraalwater, koffie, thee, etc.

Alpenfest 18.30 - 18.45 uur | Das Ratespiel ‘Ich liebe Deutschland’

Als opwarmertje voor de avond vindt ‘das Ratespiel’ plaats; een quiz waarbij de kennis van de deelnemers over Duitsland en Oostenrijk op de proef wordt gesteld. De vragen gaan over sport, muziek, geografie, politiek, etc. Wussten Sie das? Nicht zu glauben!

Alpenfest 18.45 - 20.00 uur | Grill (Barbecue)

De grill, een uitstekende door de Gildeslager verzorgde BBQ, staat gereed. 'Grill Total' bestaat uit karbonade, barbecueworst, hamburger, drumstick, kip- en varkenssaté, diverse salades, sauzen en stokbrood met kruidenboter. Zelf bakken! Tegen meerprijs kunt u ook kiezen voor een luxere BBQ.
Vrijgezellenfeest Oktoberfest - Doorn (Utrecht)
Vrijgezellenfeest Oktoberfest - Doorn (Utrecht)