Vrijgezellendag Alpenfest
Vrijgezellendag Alpenfest

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.alpenfest.nl
Programma's
Catering
Locatie
Gastenboek
Kaart Alpenfest Doorn - Utrecht
Bedrijfsuitje Tiroler Spiele

Alpenfest 15.15 - 16.00 uur | Bogenschießen (Boogschieten)

Boogschieten is een concentratiesport. Alpenfest beschikt over een vaste boogschietbaan waar u schiet u met een recurveboog. Hiervan zijn de latten van de boog in ongespannen toestand naar voren gekruld. Na het oefenen van de schiettechniek volgt een schietcompetitie tussen de Mannschaften.

Alpenfest 16.00 - 16.10 uur | Auszeit (Pauze)

Met diverse soorten koffie en thee, fruitdrank, mineraalwater, cup a soup en een heerlijk broodje braadworst met Sauerkraut van de slager. Let op: alcohol wordt pas geschonken bij de laatste onderdeel 'Alpenfest' als de fysieke activiteiten achter de rug zijn. Nog even geduld alstublieft!

Alpenfest 16.10 - 16.55 uur | Navigation im Wald (Veldoriëntatie)

In de uitgestrekte wouden en in bergen van Duitsland en Oostenrijk is het vaak niet moeilijk om te verdwalen. Enige kaartkennis en andere manieren op de weg te kunnen vinden kunnen van groot belang zijn. Bij deze oefening moeten door de Manschaften acht zoek- en puzzel opdrachten worden uitgevoerd.

Alpenfest 16.55 - 17.55 uur | Alpenfest (Alpenfeest)

Iedere deelnemer mag in dit uur twee maal een ‘Maßkrug‘ met een halve liter Duits bier bij de bar halen of twee ander drankjes naar keuze. Er worden nog drie 3 spellen gespeeld: Bierkrüge hochhalten (bierpullen hooghouden), Nagel hämmern (spijkerslaan) en Backsteinen verschieben (bakstenen verplaatsen).