Vrijgezellendag Alpenfest
Vrijgezellendag Alpenfest

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.alpenfest.nl
Programma's
Catering
Locatie
Gastenboek
Kaart Alpenfest Doorn - Utrecht
Bedrijfsuitje Tiroler Spiele

Alpenfest 14.00 - 14.15 uur | Herzlich willkommen! (Ontvangst)

Herzlich willkommen! (Ontvangst) Van harte welkom op het kamp van Alpenfest op Landgoed Beukenrode in Doorn. Na een korte introductie krijgen de heren een originele lederhose uitgereikt. De dames worden uitgedost als echte Dirndls. De deelnemers dienen zelf voor stevig schoeisel te zorgen met sokken of kniekousen.

Alpenfest 14.15 - 14.25 uur | Getränke (Drankjes)

Herzlich willkommen! (Ontvangst) Op het drankenbuffet staan diverse soorten koffie, thee, vruchtendrank, water, cup a soup en koeken gereed. I.v.m. veiligheid schenken wij tijdens het actieve deel van het programma geen alcohol. Bij het laatste onderdeel, het Alpenfest, zijn 2 halve liters bier of 2 andere consumpties inbegrepen.

Alpenfest 14.25 - 14.30 uur | Mannschaften zusammenstellen (Teamindeling)

De groep wordt willekeurig of conform een vooraf opgestelde lijst verdeeld in subgroepen van 10 tot 20 deelnemers. Elke subgroep krijgt een eigen instructeur toegewezen die de deelnemers in Mannschaften (teams) verdeelt van 4 tot 6 personen. Deze Mannschaften gaan met elkaar de competitie aan.

Alpenfest 14.30 - 15.15 uur | Tiroler Wettkampf (Tiroler meerkamp)

Dit onderdeel speelt zich af op het voetbalveld van Landgoed Beukenrode en bestaat uit vier pittige activiteiten: Pfahl schieben (paalduwen), Stamm Schleppen (paalslepen), Langlaufen (Langlaufen) en Reifen umwerfen (bandkantelen).