Vrijgezellendag Alpenfest
Vrijgezellendag Alpenfest

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.alpenfest.nl
Programma's
Catering
Locatie
Gastenboek
Kaart Alpenfest Doorn - Utrecht
Bedrijfsuitje Bayrische Spiele

Alpenfest 15.15 - 16.00 uur | Schwein schießen (Zwijnen schieten)

Op de schietbaan wordt geschoten met zeer krachtige en uiterst nauwkeurige luchtdrukgeweren met telescoopvizier van Duitse makelij. Geen speelgoed! Er kan op kaartjes worden geschoten en op een metalen kastje met zwijntjes die bij een treffer wegklappen. Wapenwet: leeftijd vanaf 18 jaar.

Alpenfest 16.00 - 16.10 uur | Auszeit (Pauze)

Met diverse soorten koffie en thee, fruitdrank, mineraalwater, cup a soup en een heerlijk broodje braadworst met Sauerkraut van de slager. Let op: alcohol wordt pas geschonken bij de laatste onderdeel 'Alpenfest' als de fysieke activiteiten achter de rug zijn. Nog even geduld alstublieft!

Alpenfest 16.10 - 16.55 uur | Schleuder bauen (Katapult bouwen)

Onze oosterburen staan bekend als uitstekende bouwers en technici. Een bouwopdracht mag dan ook niet ontbreken. De Mannschaften krijgen de opdracht om met palen, spanbanden en elastiek een katapult te bouwen waarmee een voetbal moet worden weggeschoten. Record: 80 meter!

Alpenfest 16.55 - 17.55 uur | Alpenfest (Alpenfeest)

Iedere deelnemer mag in dit uur twee maal een ‘Maßkrug‘ met een halve liter Duits bier bij de bar halen of twee ander drankjes naar keuze. Er worden nog drie 3 spellen gespeeld: Bierkrüge hochhalten (bierpullen hooghouden), Nagel hämmern (spijkerslaan) en Backsteinen verschieben (bakstenen verplaatsen).