Vrijgezellendag Alpenfest
Vrijgezellendag Alpenfest

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.alpenfest.nl
Programma's
Catering
Locatie
Gastenboek
Kaart Alpenfest Doorn - Utrecht
Deutsch – Österreichische Spiele

Alpenfest Duits - Oostenrijks groepsuitje in Doorn (Utrecht)

Alpenfest is het nieuwste groepsuitje van de Bedrijfsuitjes Groep. Alpenfest is geschikt als bedrijfsuitje of personeelsuitje, maar ook als hilarische vrijgezellendag, vrijgezellenfeest of ander particulier uitje. De heren krijgen bij aankomst een originele lederhose uitgereikt en de dames worden omgetoverd tot echte Dirndls.

Alpenfest Activiteiten

Bij de programma's van Alpenfest gaan de deelnemers in teamverband (Mannschaften) allerlei kracht- en behendigheidsproeven met elkaar aan. De programma's bestaan uit een competitief outdoor programma met aansluitend een feestelijke afsluiting op het kamp van Alpenfest met een aantal leuke en stoere spelletjes en uiteraard een grote pul Duits bier.

Alpenfest Eigen locatie met prima faciliteiten

Alpenfest maakt deel uit van de Bedrijfsuitjes Groep. De Bedrijfsuitjes Groep heeft een eigen locatie op Landgoed Beukenrode in Doorn (Utrecht). Het Alpenfest kamp is sfeervol gelegen in het bos en heeft faciliteiten voor ongeveer 200 personen. Landgoed Beukenrode is maar liefst 60 hectare groot en heeft een eigen voetbalveld waarvan de Bedrijfsuitjes Groep nagenoeg de enige gebruiker is.

Alpenfest Catering

Het Alpenfest kamp is een heerlijke plek om te vertoeven. We kunnen uw dag van begin tot eind verzorgen. U kunt bij ons lunchen en dineren maar bijvoorbeeld ook vergaderen. Neem plaats in één van de tenten, zoek een plekje buiten of bij één van de drie overdekte vuurplaatsen. Herzlich wilkommen!